Ποιοι είμαστε

20 Years of experience

 

Το γραφείο ειδικεύεται στην αγορά ακινήτων στην Ελλάδα.Με πάνω από 20 χρόνια συνδυασμένης εμπειρίας ακινήτων, βοηθάμε τους ανθρώπους, τους επιχειρηματίες και τις επιχειρήσεις να βρίσκουν την καλύτερη λύση και να εκπληρώνουν τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους.Το  Γραφείο μας ανταποκρινόμενο  στις ανάγκες της αγοράς, έχει φέρει εις πέρας πετυχημένα αγοροπωλησίες,  έχοντας γνώμονα την ποιοτική εξυπηρέτηση .

Σαν γραφείο έχουμε μια βασική αρχή, την εξυπηρέτηση και κατανόηση της ανάγκης του πελάτη, εργαζόμαστε καθημερινά με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση σας .

Ο επαγγελματισμός και η πείρα μας εγγυούνται το θεμιτό αποτέλεσμα, και την άψογη συνεργασία προσφέροντας υπηρεσίες εξατομικευμένες ,και σε προσωπικό επίπεδο.

 

Advertising Worldwide

Το γραφείο μας διαφημίζεται και προωθεί τα ακίνητα σε περισσότερες από 50 χώρες παγκοσμίως  και  έχει πρόσβαση στις  διεθνείς αγορές ακινήτων.

Αναθέστε μας το Ακίνητο σας  και  εμείς θα αναλάβουμε  να διαχειριστούμε την προώθηση του .

 

REO & Private Funds

Το γραφείο μας  μπορεί να σας βοηθήσει να μάθετε σχετικά για R.E.O Ακίνητα  από Private Funds .

Έχουμε επίσημη πρόσβαση και ανάθεση  από  εταιριές διαχείρισης Ακινήτων  που έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν μια προσιτή επιλογή στους κατάλληλους αγοραστές .

 

Εάν έχετε ερωτήσεις - επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας.